TERMENI SI CONDITII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul http://www.sergheimizil.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la Termenii si Conditiile de mai jos.

INFORMATII DESPRE PRODUSE

Site-ul www.sergheimizil.ro depune toate eforturile necesare ca detaliile produselor, fotografiile produselor si descrierea lor sa fie cat mai clare si fidele realitatii. Prezentarea produselor oferite spre vanzare se incearca a fi cat mai detaliata cu putinta pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori.

In cadrul acestor „Termeni si conditii”, vor fi folositi termenii de mai jos cu urmatorul inteles:

 1. Termenul „compania” se refera la QUARTET COMMUNICATIONS SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7652/14.06.2013, Cod Unic de Inregistrare 31850206.
 2. Termenul „site-ul” reprezinta website-ul gazduit la adresa https://sergheimizil.ro si la tot continutul acestuia.
 3. Termenul „continut” se refera la toata informatia cuprinsa de site-ul https://sergheimizil.ro, incluzand fara a se limita la: text, imagini, informatii, cod, design.
 4. Termenul „comanda” semnifica o conventie pe suport electronic intre compania QUARTET COMMUNICATIONS SRL si persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru achizitionarea unui obiect pe site-ul https://sergheimizil.ro, ce obliga compania la furnizarea produselor specificate in comanda, iar cumparatorul, la achitarea acestora. Ne permitem sa validam comenzi plasate de persoane cu varsta de peste 18 ani.
 5. Termenul „cumparator/cumparatoare” se refera la persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru cumpararea unuia sau mai multor obiecte pe site-ul https://sergheimizil.ro.
 6. Termenul „utilizator/utilizatoare” face referire la persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.

Site-ul https://sergheimizil.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a companiei QUARTET COMMUNICATIONS SRL.

Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu pentru a le studia in detaliu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea, nu sunt permise postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului https://sergheimizil.ro sau a continutului acestuia, cu exceptia obtinerii unei aprobari scrise din partea companiei in acest sens.

 

Articol 1: Inregistrarea pe site

Pentru a face o comanda pe https://sergheimizil.ro nu este obligatorie inregistrarea prealabila. Daca se doreste crearea unui cont pe site-ul https://sergheimizil.ro, aceasta se poate realiza pe pagina intitulata „Inregistrare/Logare” prin selectarea optiunii „Creare cont”. Selectarea acestei optiune conduce catre pagina de inregistrare, unde vi se va cere adresa de email pentru a vi se trimite o parola. Dupa ce introduceti adresa de email si va asigurati ca este corecta, apasati butonul „Inregistrare” pentru a va crea contul. Dupa ce parcurgeti acesti pasi, veti primi un email la adresa mentionata anterior, in care va vor fi oferite un link de accesare al contului si un link de setare a unei parole noi la alegerea utilizatorului/utilizatoarei. Numele de utilizator este format din prima parte a adresei dv. de email, respectiv cea anterioara simbolului „@”. Logarea in cont se realizeaza accesand pagina intitulata „Inregistrare/Logare”, unde se completeaza campul „Nume utilizator sau adresa email” cu numele de utilizator sau adresa de email folosita pentru crearea contului si campul „Parola”. Dupa ce va asigurati ca informatiile completate sunt corecte, apasati pe butonul „Logare” pentru a accesa contul.

 

Pentru a realiza o comanda, este necesar sa ne oferiti o serie de informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii cuprind:

 1. Numele si Prenumele;
 2. Adresa, Localitatea si Judetul de domiciliu;
 3. Adresa pentru livrarea comenzii;
 4. Numarul de telefon si o adresa de email pentru receptionarea datelor despre comanda.

 

Daca una dintre informatiile mentionate mai sus se schimba, va rugam sa ne semnalati acest aspect utilizand formularul de pe pagina de Contact.

Odata plasata sau finalizata o comanda, exista posibilitatea de a fi creat un cont unic pe https://sergheimizil.ro.

Odata finalizata comanda, va oferiti acordul folosirii datelor dv. conform mentiunilor din Politica de Confidentialitate in scopul livrarii comenzilor efectuate si oferirii informatiilor solicitate de dv.

 

Articol 2: Cum se face o comanda

Pentru ca raspunde dezideratului fiecarui/ei cumparator/cumparatoare, oferim mai multe modalitati de a realiza o comanda pe site-ul https://sergheimizil.ro.

Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va intereseaza.

 1. Prin comanda directa de pe site:

Pentru a plasa o comanda pe https://sergheimizil.ro, va invitam sa analizati ofertele disponibile pe site.

Cand identificati un produs dezirabil, urmati pasii descrisi mai jos pentru a efectua o comanda:

 

 1. Selectati produsul dorit apasand pe fotografia corespondenta acestuia;

 

 1. Apasati pe „Selectati Optiunile”;

 

 1. Selectati culoarea dorita, atunci cand produsul este disponibil in mai multe culori, prin apasarea pe cercul care are culoarea pe care o preferati;

 

 1. Selectati marimea dorita apasand pe indicatorul corespondent ei (S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL). Pentru mai multe informatii despre marimi, puteti consulta tabelul de marimi prin apasarea pe butonul „Tabel marimi” precedat de simbolul unei rigle, pozitionat sub butonul „Adauga in cos”.

 

 1. Selectati numarul de produse pe care le doriti apasand pe simbolul + sau – pana cand ajungeti la numarul de produse dorit.

 

 1. Dupa alegerea culorii produsului in cazul in care acesta este disponibil in mai multe culori, marimii si numarului de produse, apasati butonul „Adauga in Cos” pentru a salva produsul in selectia dv. In cazul in care observati erori la nivelul optiunilor de culoare, marime sau numar de produse, puteti apasa pe butonul „x Goleste” pentru a elimina continutul cosului dv. de cumparaturi. Adaugarea produselor in cosul dv. de cumparaturi nu presupune ca actiunea de achizitionare este completa.

 

 1. Dupa ce produsele dorite au fost adaugate in Cos, puteti selecta optiunea „Vezi Cosul” pentru a vedea detaliile comenzii dv. inca nefinalizate sau optiunea „Finalizare” pentru a incheia procesul de achizitionare a produselor dorite. In cosul de cumparaturi, veti avea acces si la costul standard de livrare, care va fi adaugat automat produselor dv. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara ariei de acoperire a firmelor de curierat cu care colaboram sau in afara Romaniei, veti fi contactat de echipa noastra prin email sau prin telefon pentru a vi se transmite costurile suplimentare de transport pentru a le agrea inainte de onorarea comenzii. Daca ati selectat optiunea „Vezi Cosul” si doriti sa finalizati procesul de cumparare a produselor aflate in acesta, apasati pe butonul „Continua cu finalizarea comenzii”.

 

 1. Apasarea butonului de finalizare a comenzii va va conduce la pagina in care se completeaza detaliile necesare pentru facturare, anume: prenume (rubrica obligatorie), nume (rubrica obligatorie), nume companie (rubrica optionala), tara/regiune (rubrica obligatorie), strada (rubrica obligatorie), oras (rubrica obligatorie), judet (rubrica obligatorie), cod postal (rubrica obligatorie), telefon (rubrica obligatorie), adresa email (rubrica obligatorie). Daca livrati la o alta adresa fata de cea de facturare, va rugam sa selectati optiunea „Livrezi la o alta adresa?” prin a bifa casuta corespondenta ei. Daca doriti sa adaugati alte informatii referitoare la livrare sau la produsul dorit, va rugam sa le completati in sectiunea „Nota comanda (optional)”. Aceasta rubrica nu este obligatorie, dar este recomandata atunci cand exista cerinte speciale de livrare.

 

 1. Va rugam sa recititi toate informatiile de livrare oferite inainte a plasa comanda pentru a va asigura ca toate datele sunt corecte, prevenind astfel intarzierile in onorarea comenzii.

Va rugam sa includeti numarul strazii in rubrica intitulata „Strada”, comanda neputandu-se onora in absenta numarului strazii. Cumparatorul/cumparatoarea isi asuma integral costurile de livrare si retur in cazul in care informatiile de livrare sunt introduse eronat si conduc la returnarea produselor achizitionate la adresa specificata de companie. De asemenea, cumparatorul/cumparatoarea isi asuma integral costurile de livrare si retur daca nu poate fi contactat de catre firma de curierat la numarul de telefon oferit in formularul „Detalii pentru facturare” pentru a se efectua livrarea, aceasta rezultand în returul pachetului cu produsele achizitionate la adresa specificata de companie.

 

 1. Vizualizati comanda dv., sub-totalul, care reprezintă costul produselor selectate spre achizitionare si costul de livrare alaturi de total. Daca evaluati informatiile ca fiind corecte, alegeti modalitatea de plata, respectiv una dintre cele doua optiuni:
 • Transfer bancar direct, care presupune ca va vor fi furnizate detaliile de plata ale companiei (numele beneficiarului, numele bancii, IBAN-ul beneficiarului, codul BIC) pentru a face plata direct în contul bancar al companiei. Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualitatea in care cumparatorul/cumparatoarea introduce gresit informatiile bancare. Atunci cand efectuati transferul bancar, va rugam sa specificati in rubrica Detalii/Referinta de plata numarul de comanda afisat după mesajul „Iti multumim. Am primit comanda ta”. Comisioanele bancare aferente transferului bancar sunt in sarcina cumparatorului/cumparatoarei;
 • Numerar la livrare, care implica achitarea cu numerar a comenzii la momentul livrarii.

 

 1. Inainte de a plasa comanda, va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului https://sergheimizil.ro si sa bifati casuta in dreptul caruia scrie „Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului web”.

 

 1. Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul „Plaseaza comanda”. Cand comanda este plasata cu succes, veti fi redirectionat/a la pagina „Comanda efectuata”, unde veti vedea mesajul „Iti multumim. Am primit comanda ta”, urmat de numarul asociat comenzii dv., data la care a fost plasata, totalul de plata si metoda de plata. De asemenea, la acest moment, veti primi un email de confirmare a plasarii comenzii la adresa de email indicata de dv. anterior.

 

 1. Prin telefon:

 

Ne puteti contacta telefonic, prin SMS sau prin WhatsApp zilnic, intre orele 11:00 si 19:00, la numarul de telefon +40 763 239 736 pentru asistenta in a plasa o comanda sau pentru orice alte informatii suplimentare. Termenii si conditiile, politica de confidentialitate si politica de retur se aplica in aceeasi maniera si in cazul comenzilor efectuate telefonic, prin SMS sau prin WhatsApp. Ne luam angajamentul de a raspunde oricarei solicitari in termen de maxim 24 de ore in timpul zilelor lucratoare si in termen de 48 de ore in timpul weekend-ului.

 

 1. Prin completarea formularului disponibil pe pagina de Contact:

 

Formularul de contact este disponibil pe pagina intitulata „Contact” de pe site-ul https://sergheimizil.ro si include urmatoarele campuri spre a fi completate: (1) Nume (rubrica obligatorie), (2) Email (rubrica obligatorie), (3) Subiect (rubrica obligatorie), (4) Mesajul tau (rubrica optionala). Desi rubrica „Mesajul tau” este optionala, este indicat sa includeti cat mai multe detalii despre intrebarile si/sau cerintele dv. pentru a facilita un raspuns cat mai complet si a reduce timpii de comunicare.

Ne luam angajamentul de a raspunde oricarei solicitari in termen de maxim 24 de ore in timpul zilelor lucratoare si in termen de 48 de ore in timpul weekend-ului.

 

Articol 3: Cum se realizeaza plata unei comenzi plasate

 

Ne pasa de confortul dv. De aceea, pe site-ul https://sergheimizil.ro, va punem la dispozitie doua modalitati de plata la alegerea dv.:

 

 • Prin transfer bancar direct in contul firmei QUARTET COMMUNICATIONS SRL. La selectarea acestei optiuni, va vor fi furnizate detaliile de plata ale companiei (numele beneficiarului, numele bancii, IBAN-ul beneficiarului, codul BIC) pentru a face plata direct în contul bancar al companiei. Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualitatea in care cumparatorul/cumparatoarea introduce gresit informatiile bancare. Atunci cand efectuati transferul bancar, va rugam sa specificati in rubrica Detalii/Referinta de plata numarul de comanda afisat după mesajul „Iti multumim. Am primit comanda ta”. Comisioanele bancare aferente transferului bancar sunt in sarcina cumparatorului/cumparatoarei;
 • Numerar la livrare, care implica achitarea cu numerar a comenzii la momentul livrarii.

 

Datele de identificare necesare platii prin transfer bancar sunt urmatoarele:

 

 • Numele beneficiarului:

QUARTET COMMUNICATIONS SRL

Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7652/2013, Cod unic de Inregistrare 31850206.

 

 • Banca beneficiarului:

Libra Internet Bank

 

 • IBAN-ul beneficiarului:

RO28BREL0002003420010100

 

 • Codul BIC al beneficiarului:

BRELROBU

 

Articol 4: Cum se face livrarea?

 

 1. Produsele noastre sunt livrate direct la adresa indicata de dumneavoastra, oriunde in Romania si in strainatate, in statele incluse pe lista de expeditii internationale ale FanCourier. Livrarea se efectueaza prin intermediul firmei/firmelor de curierat cu care Quartet Communications SRL are incheiat/e contract/e sau prin mijloace proprii.

 

 1. Responsabilitatea pentru acuratetea informatiilor de livrare revine in exclusivitate cumparatorului/cumparatoarei. Va rugam sa includeti numarul strazii in rubrica intitulata „Strada”, comanda neputandu-se onora in absenta numarului strazii. Cumparatorul/Cumparatoarea isi asuma integral costurile de livrare si retur in cazul in care informatiile de livrare sunt introduse eronat si conduc la returnarea produselor achizitionate la adresa specificata de companie. De asemenea, cumparatorul/cumparatoarea isi asuma integral costurile de livrare si retur daca nu poate fi contactat/a de catre firma de curierat la numarul de telefon oferit in formularul „Detalii pentru facturare” pentru a se efectua livrarea, aceasta rezultand în returul pachetului cu produsele achizitionate la adresa specificata de companie.

 

 1. Cumparatorul/cumparatoarea va fi notificat/a prin email la adresa mentionata la comanda in momentul in care produsele comandate au fost inmanate curierului.

 

 1. Produsele vor fi livrate in ambalajul lor original. In cazul in care sunt sesizate nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp telefonic, prin SMS sau prin Whatsapp la numarul de telefon +40 763 239 736 sau prin email la adresa trimitemail@sergheimizil.ro, sau prin formularul disponibil pe pagina de Contact a site-ului.

4a. Termenul de livrare

Livrarea produselor poate dura pana la 21 de zile lucratoare in functie de disponibilitatea marimii si culorii cerute. Marimile 3XL si 4XL se executa la cerere, fapt pentru care durata de executie este de 10-12 zile lucratoare, la care se adauga durata de livrare, de 1-2 zile lucratoare. Termenul de livrare se contorizeaza de la data confirmarii comenzii. Daca produsele sunt in stoc, vom face tot posibilul pentru a le expedia in cel mai scurt timp fezabil.

 

4b. Politica de preturi

Preturile sunt stabilite la momentul afisarii lor pe site-ul https://sergheimizil.ro si includ TVA. Preturile se pot modifica in cazul cand se aplica politica de reduceri si vor fi comunicate ca atare. Toate preturile sunt exprimate in LEI (RON). Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, cumparatorul/cumparatoarea asumandu-si achizitionarea produselor la pretul afisat la momentul plasarii comenzii.

 

Articol 5: Conditii de returnare

 

Termenul de returnare este de 14 zile de la primirea produsului.
Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cumparatorul/cumparatoarea are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea, produsele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

 

Termenii de returnare

 

In cazul in care cumparatorul/cumparatoarea doreste returnarea produsului/produselor achizionat/e:

 • Trebuie sa ne notifice prin e-mail la trimitemail@sergheimizil.ro, telefonic, prin SMS sau WhatsApp la (0763) 239 736 in primele 14 zile de la primirea comenzii, incluzand toate informatiile necesare:
 • Produsele ce se doresc a fi returnate;
 • Numarul de comanda;
 • Numele si prenumele;
 • Adresa de la care sa fie ridicat/e produsul/ele;
 • Modalitatea folosita pentru plata acestora.
 • Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

 

Contravaloarea produsului/produselor returnat/e va fi returnata in termen de maxim 14 zile lucratoare cumparatorului/cumparatoarei. In aceasta contravaloare, nu sunt incluse taxele pentru transportul produsului/produselor returnat/e.

 

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele disponibile pe site-ul https://sergheimizil.ro sunt supuse unui control al calitatii si conformitatii inainte de expediere pentru a evita producerea unui disconfort cumparatorului/cumparatoarei. Avand in vedere ca produsele comercializate prin site-ul https://sergheimizil.ro sunt obtinute prin tehnica serigrafica, pot exista mici diferente intre exemplare, acestea nefiind considerate defecte. La fel se intampla si in cazul produselor din colectii hand-made.

 

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte, va rugam sa ne semnalati acest aspect prin e-mail la trimitemail@sergheimizil.ro, telefonic, prin SMS sau WhatsApp la (0763) 239 736 in cel mai scurt timp posibil de la receptionarea comenzii.

Societatea noastra nu isi asuma nicio responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

 

 

Articol 6: Prevederi

 1. Site-ul https://sergheimizil.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a QUARTET COMMUNICATIONS SRL.
 2. Site-ul https://sergheimizil.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
 3. Site-ul https://sergheimizil.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si la serviciile oferite.
 4. Site-ul https://sergheimizil.ro nu raspunde in niciun fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
 5. Intreg continutul site-ului https://sergheimizil.ro este proprietatea exclusiva a QUARTET COMMUNICATIONS SRL, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul QUARTET COMMUNICATIONS SRL fiind interzise comform legii.
 6. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este interzisa, fara acordul prealabil si scris al QUARTET COMMUNICATIONS SRL.
 7. QUARTET COMMUNICATIONS SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/ din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.
 8. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 9. Preluarea de informatii de pe https://sergheimizil.ro de catre alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu QUARTET COMMUNICATIONS SRL.

 

 1. Site-ul https://sergheimizil.ro nu este raspunzator de:

– daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri apartinand exclusiv utilizatorului;

– eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. Site-ul https://sergheimizil.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.